Loading…
Budapest Data 2015 has ended
Back To Schedule
Friday, June 5 • 09:00 - 12:00
MongoDB I.

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

A workshop a vezető NoSQL adatbázis, a MongoDB tulajdonságait, architektúráját és alkalmazási területeit mutatja be. Foglalkozik az adatmodellezés, a lekérdezések és az adatmódosító műveletek, valamint a magas rendelkezésre állás és a skálázhatóság alapjaival.
A MongoDB a vezető NoSQL adatbázis, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy még agilisabbak legyenek és még hatékonyabban növekedjenek. A Fortune 500 vállalatai és a startup cégek egyaránt használják, hogy segítségével új típusú alkalmazásokat hozzanak létre, javítsák az ügyfél-élményt, lerövidítsék a piacra lépéshez szükséges időt és csökkentsék költségeiket.
A MongoDB egy agilis adatbázis, mely lehetővé teszi, hogy a sémák olyan gyorsan változzanak, ahogy az alkalmazások fejlődnek, miközben továbbra is biztosítja azt a funkcionalitást melyet a fejlesztők a hagyományos adatbázisoktól várnak, mint például a másodlagos indexek, a teljes lekérdezési nyelv és a szigorú konzisztencia.
A MongoDB legkiemelkedőbb előnyei a skálázhatóság, a teljesítmény és a magas rendelkezésre állás. Legyen az akár egyetlen szerveren vagy akár nagy, komplex, több-telephelyes architektúrán kiépítve. Kihasználva az In-Memory computing előnyeit, a MongoDB egyaránt nagy teljesítményt biztosít az olvasás és az írás területén. A natív replikáció és az automatikus feladatátvétel (failover) pedig biztosítja a vállalati szintű megbízhatóságot és működési rugalmasságot.

Workshop 1 tematika

Ismerkedés a MongoDB-vel:
  • Alapvető fogalmak
  • Telepítés
  • JSON / BSON
  • MongoDB Shell
Első adatbázis műveletek:
  • Alapvető fogalmak (documents, collections)
  • CRUD (Create, Read, Update, Delete)
  • Indexelés alapfogalmak

A workshopon való részvétel előfeltételei:


Speakers
avatar for Izsák Tamás

Izsák Tamás

Az APPWORKS ügyvezetője, aki több mint 10 éves adatbázis szakértőként és vezető fejlesztőként szerzett tapasztalattal rendelkezik, a relációs- és NoSQL adatbázisok területén (Oracle Database, MongoDB). Az APPWORKS Magyarországon elsőként szerezte meg a MongoDB... Read More →


Friday June 5, 2015 09:00 - 12:00 CEST
István

Attendees (0)